Introduktion af Star Boxing App: The First Ever Boxing Game på mobil

Introduktion af Star Boxing App: The First Ever Boxing Game på mobil

Star Boxing App er det første boksespil nogensinde på mobil. Det er et 3D-kampspil, hvor du kan vælge at være bokser eller manager og derefter kæmpe for din ære i ringen.

Spillet er designet til at give spillerne en autentisk bokseoplevelse, der får dem til at føle, at de er i ringen, med al spændingen, adrenalinen og spændingen ved denne sport.

Hvad er en Star Boxing App?

En Star Boxing App er en mobilapp, der tilbyder en række forskellige boksetimer og træningspas. Appen giver boksetræningsplaner, videoer og træningsrutiner for at hjælpe dig med at komme i form. Det har også et chatrum, hvor du kan interagere med andre brugere, der er interesserede i boksning.

3 grunde til at downloade Star Boxing-appen i dag – og hvordan den kan ændre dit liv

Star Boxing er en bokse-app, der giver en række funktioner, der hjælper dig med at holde styr på din træning.

Den har verdens største bibliotek af bokseøvelser, den bedste fitness-tracker, og den hjælper dig endda med at finde folk at træne med i dit område.

Denne app kan ændre dit liv på 3 måder:

-Det kan hjælpe dig med at komme i bedre form -Du kan finde nye venner at træne med -Du kan tjene penge ved at blive træner

Sådan kommer du i gang med Star Boxing-appen – "Do's" og "Don's" af Fighting Like a Champ!

Her er en liste over do's and don'ts for at hjælpe dig i gang med Star Boxing-appen.

Her finder du mere information om Stjerneboksning.

Gør:

– Download Star Boxing-appen

– Opret en konto og opret din profil

– Vælg en boksetræner til at træne dig i realtid med personlig træning, træningsplaner og videodemonstrationer fra professionelle trænere

– Interager med andre boksere i fællesskabet ved at deltage i eller oprette en gruppe, kommentere videoer eller sende dine egne videoer til feedback fra andre boksere

Gør ikke:

– Glem at opdatere dine profiloplysninger, da de ændrer sig over tid

Forskellige spilleformer med Star Boxing-appen og tips til at vinde dem alle!

Star Boxing-appen er et sjovt spil at spille, og det har forskellige spillemåder. Hver tilstand har sin egen sværhedsgrad, så du skal læse instruktionerne omhyggeligt, før du spiller.

Tilstandene er:

– Normal tilstand: Du skal trykke på skærmen så hurtigt du kan og undgå at blive ramt af boksehandskerne. Målet er at undgå slag så længe som muligt.

– Time Attack: Du skal trykke på skærmen så hurtigt som du kan og forsøge ikke at blive ramt af boksehandskerne i 60 sekunder. Tiden tælles ned på din skærm, så sørg for, at du ikke bliver distraheret af andet! – Forsvarstilstand: Du skal trykke på skærmen, når din bokser bliver slået af en boksehandske, og så hurtigt trykke på et tomt rum på skærmen, når han blokerer den med sine handsker. Denne tilstand er meget vanskelig, men meget givende, når den først er mestret! – Knockout-tilstand: Du skal trykke på en tom

Anbefalede artikler

Registreringsnummer 37 40 77 39